Servei integral de logística i transport

Conscients de les peculiaritats de cada client i cada càrrega, el nostre objectiu és el de proveir solucions logístiques per a cada repte concret.
Proximitat i servei personalitzat són la base del nostre treball, posant a la vostra disposició el millor assessorament fruit d'anys d'experiència en el trànsit de tota mena de mercaderies, incloent el transport de productes perillosos (IMO/ADR).

Quina és la nostra metodologia?

Recepció i Planificació
Execució de l'operació
Control i Monitorització
Avaluació i Millora Contínua

25 anys d'experiència

A Projectel posem a la vostra disposició un equip humà amb més de 25 anys d'experiència a la gestió de transports, logística i duanes per a tot tipus de sectors, un alt grau d'implicació en el desenvolupament del seu projecte empresarial i la tecnologia més avançada per a la optimització de la logística i el transport nacional i internacional de la vostra empresa. 

Amb una àmplia xarxa d'agents i corresponsals, Projectel pot oferir cobertura logística a nivell mundial tant per transport terrestre, marítim o aeri.

Garantia i Satisfacció

El nostre equip d'experts s'enfoca a oferir-vos un servei individualitzat. Atenem totes les peculiaritats de les vostres mercaderies o enviaments, assegurant que no hi hagi fronteres per als vostres projectes.

El nostre coneixement i experiència en tràmits duaners agiliten el procés d'importació i exportació. Minimitzem els riscos i assegurem el compliment de regulacions, perquè els seus enviaments flueixin sense contratemps.

Oferim transport integral: terrestre assegurança i puntual, marítim global i competitiu, aeri ràpid i eficient, i experiència duanera sense obstacles. Potencieu la vostra cadena de subministrament amb nosaltres. Confieu en el nostre compromís!

Transport

Aeri

SABER MÉS
Transport

Marítim

SABER MÉS
Transport

Terrestre

SABER MÉS
Logística

Duanes

SABER MÉS

Serveis personalitzats i flexibles